ágyneműhuzat

Új Simon ágyneműhuzatok kínálatunkban

A tavasz beköszöntével felfrissítettük készletünket és gyönyörű vászon és szatén huzatokkal töltöttük fel kínálatunkat. A három részes szaténhuzatok 12.990 Ft-ért az ötrészes szatén huzatok 19.990 Ft-ért kerülnek alapáron a webáruházunk, illetve partnereink polcaira. A szatént nem kedvelők számára vászon huzatokat ajánlunk háromrészes kivitelben 9.990, továbbá ötrészes garnitúrában 15.990 ft-ért.

A világ legdrágább ágyneműje

A legjobb gyapjúból rendelésre, kézzel készül az aranyfonállal átszőtt ágynemű. Kizárólag a leggazdagabbaknak, akiknek akár még befektetésnek is jó lehet. És ki ne szeretne befeküdni a befektetésébe?

Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor ágyneműhuzat és törölköző beszállítás

Rendkívül igényes beruházó kérésére szállítottuk a képeken megtekinthető, egyedi gyártással készült ágyneműhuzat garnitúránkat. A Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor vezetősége külön figyelmet fordított az esztétikai szempontokon kívül a leendő vendégek komfortérzetének tökéletes kielégítésére is.

Ágyneműhuzat

Vászon, damaszt, szatén vagy krepp? Pamut vagy kevert szálas? Az igények eltérőek, egy szempont azonban nagyon fontos: a jó minőségű alapanyag. A gyenge minőségű termékek a használat során gyorsan fakulnak, hamar kinyúlnak, az anyag elvékonyodik és kilyukad. Kínálatunkban kizárólag I. osztályú vagy kiemelt minőségű termékek találhatók, amelyekre garantáltan nem lesz panasz.

Hotel ágyneműhuzat

Hotelek számára készült kollekciónkat a higiéniai követelményeknek megfelelő minőségű, színvilágú és magas igénybevételt is jól bíró anyagokból gyártatjuk. Termékportfóliónkban a szállodai besorolásokat is figyelembe vesszük, ezért a három, négy és ötcsillagos hotelek számára minőségi igényeik alapján különböző termékeket kínálunk.

Ágyba bújtatott márkák

Az árbevétel növelése érdekében egyes divatcégek újabban lakástextil kollekciókkal bővítik termékskálájukat. A licencszerződésekből mindkét fél profitál, ám az üzlet csak akkor igazán eredményes, ha hátterében erős márka áll.