damaszt

Ágyneműhuzat

Vászon, damaszt, szatén vagy krepp? Pamut vagy kevert szálas? Az igények eltérőek, egy szempont azonban nagyon fontos: a jó minőségű alapanyag. A gyenge minőségű termékek a használat során gyorsan fakulnak, hamar kinyúlnak, az anyag elvékonyodik és kilyukad. Kínálatunkban kizárólag I. osztályú vagy kiemelt minőségű termékek találhatók, amelyekre garantáltan nem lesz panasz.

Éttermi asztalterítő

A jól megválasztott textilek segítségével tökéletes harmóniát teremthetünk éttermünkben, ami nagyban hozzájárul vendégeink komfortérzetének, hangulatának javításához. Nincs jobb, mint a kiváló magyar konyha ízeit élvezni egy szépen megterített asztalnál. Ennek elengedhetetlen kelléke a gyönyörű abrosz és a hozzá illő damaszt szalvéta.

Damaszt szalvéta

Damaszt szalvétáinkat az abroszhoz tökéletesen illő anyagokból, partnereink által megadott méretben készítjük el. Ajánlott alapanyagaink között könnyedén megtalálja az Ön által preferált stílust, a kiváló minőség pedig biztosíték arra, hogy a legköltséghatékonyabb megoldást választotta. A szalvéták készítéséhez mindenképp pamut tartalmú anyagokat ajánlunk, mert ennek köszönhetően képes felszívni az anyag a nedvességet. 100% poliészter alapanyagú és szennytaszító anyagok nem alkalmasak erre, bármennyire is tetszik a mintája.