hotel textil

Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor ágyneműhuzat és törölköző beszállítás

Rendkívül igényes beruházó kérésére szállítottuk a képeken megtekinthető, egyedi gyártással készült ágyneműhuzat garnitúránkat. A Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor vezetősége külön figyelmet fordított az esztétikai szempontokon kívül a leendő vendégek komfortérzetének tökéletes kielégítésére is.

Continental Hotel Z❖ra éttermi textil beszállítás

Bemutatjuk a Continental Hotel Z❖ra számára készített éttermi textil kollekciónkat.

Hotel paplan

Paplanjaink tekintetében strapabírás szempontjából sem kell kompromisszumot kötnie, legolcsóbb, legegyszerűbb termékünk is jól tűri az igénybevételt. A kempingek számára ajánlott Vetex paplantól az ötcsillagos szállodák számára kínált, kiváló minőségű pehelypaplanig terjedő kínálatunkban biztosan megtalálja az Ön számára legideálisabb terméket.

Hotel ágyneműhuzat

Hotelek számára készült kollekciónkat a higiéniai követelményeknek megfelelő minőségű, színvilágú és magas igénybevételt is jól bíró anyagokból gyártatjuk. Termékportfóliónkban a szállodai besorolásokat is figyelembe vesszük, ezért a három, négy és ötcsillagos hotelek számára minőségi igényeik alapján különböző termékeket kínálunk.

Frottír termékek

Ezen a területen is óriási a kínálat, ennek ellenére nem olyan könnyű megtalálni azt a terméket, amely számunkra a legmegfelelőbb. A törölköző kiválasztása során három szempontot veszünk figyelembe általában: színvilág, nedvszívó képesség és ár.