lakástextil

Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor ágyneműhuzat és törölköző beszállítás

Rendkívül igényes beruházó kérésére szállítottuk a képeken megtekinthető, egyedi gyártással készült ágyneműhuzat garnitúránkat. A Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor vezetősége külön figyelmet fordított az esztétikai szempontokon kívül a leendő vendégek komfortérzetének tökéletes kielégítésére is.

Igényesség otthonodban. Az abroszod árulkodó jel, Rólad!

Manapság kicsit ritkul az abroszok használata, pedig jelentőségteljes képet adhat a lakásról és önmagunkról a hozzánk látogató számára. Fontos, hogy mintája és színei harmóniában legyenek a többi berendezési tárggyal.

Ágyneműhuzat

Vászon, damaszt, szatén vagy krepp? Pamut vagy kevert szálas? Az igények eltérőek, egy szempont azonban nagyon fontos: a jó minőségű alapanyag. A gyenge minőségű termékek a használat során gyorsan fakulnak, hamar kinyúlnak, az anyag elvékonyodik és kilyukad. Kínálatunkban kizárólag I. osztályú vagy kiemelt minőségű termékek találhatók, amelyekre garantáltan nem lesz panasz.

Takarók

Tiszta pehely takarók, 100% pamut fedőanyaggal mind a négy évszakra.

Asztalterítő

Az asztalterítő alapja a gyönyörűen megterített asztalnak. Kollekciónk minden darabjára jellemző a könnyű tisztíthatóság és a strapabíró kialakítás.

Ágyba bújtatott márkák

Az árbevétel növelése érdekében egyes divatcégek újabban lakástextil kollekciókkal bővítik termékskálájukat. A licencszerződésekből mindkét fél profitál, ám az üzlet csak akkor igazán eredményes, ha hátterében erős márka áll.