Új hotel textil ajánlatunk

Az idei turistaszezon kezdetére új ajánlattal készülünk szállásadó partnereink részére! Mosható párnáink és paplanjaink eddig is népszerűek voltak szállodai partnereink körében, így jelentősen bővítettük kínálatunkat. Szállodai mintázatú ágyneműhuzatainkat tételenként, vagy garnitúrában is kínáljuk a pótlások beszerzési költségének optimalizálása érdekében. Kiváló nedvszívó pamut törölközőink 400-500g/nm-es alapnyagból készülnek.

Hatalmas siker: NAF NAF ágyneműhuzatok!

Az elmúlt hónapban érkezett NAF NAF ágyneműhuzatok hatalmas sikernek örvendenek webáruházunkban. A csodálatos mintázatú termékek prémium pamut-vászon alapanyagból készülnek, és hagyományos magyar méretezésű háromrészes garnitúrákban kaphatók. Első osztályú tippünk azok számára, akik a pamut-szatén huzatok tapintását nem szeretik.

KAEPPEL ágyneműhuzatok az agynemuhuzat.hu webáruházban

A nyugat-európai piacokon ismert és méltán népszerű Kaeppel ágyneműhuzatok forgalmazását kezdtük meg agynemuhuzat.hu webáruházunkban. A prémium szatén termékek jelenleg 45 féle mintázatban, kétrészes garnitúrákban kapható.

Greno ágyneműhuzatok

Agynemuhuzat.hu webáruházunkban megemeltük Greno termékeink számát. Az eddig is népszerű termékekből immáron hatvanféle változat elérhető virtuális polcainkon. Pamut-vászon, pamut-szatén, krepp és flanel szövésű, kiváló ár/érték arányú termékeket kínálunk látogatóinknak.

Teflon bevonatú szennytaszító damaszt abrosz akció!

A Penny Market áruházban a jövő héten szennytaszító abroszaink kerülnek akciós áron a polcokra. A 140x180 méretű abroszok 2990 Ft-os áron lesznek kaphatók.
Az abrosz szövet teflon bevonatának köszönhetően folyadék taszító hatású, így a textil nem szívja magába nedvességet, ami által az étel-ital foltok könnyen elkerülhetők, tisztíthatók.

Velencei-tavi Vízi Sportiskola tender

Szeptember hónapban a Velencei-tavi Vízi Sportiskola új épületének teljes lakástextil beszállítását végeztük el. A tender alapján a cégünk szállította a beszerzésben szereplő szállodai ágyneműhuzat, szállodai törölköző, lepedő, kádkilépő, illetve szennytaszító damaszt abroszokat.

Új Simon ágyneműhuzatok kínálatunkban

A tavasz beköszöntével felfrissítettük készletünket és gyönyörű vászon és szatén huzatokkal töltöttük fel kínálatunkat. A három részes szaténhuzatok 12.990 Ft-ért az ötrészes szatén huzatok 19.990 Ft-ért kerülnek alapáron a webáruházunk, illetve partnereink polcaira. A szatént nem kedvelők számára vászon huzatokat ajánlunk háromrészes kivitelben 9.990, továbbá ötrészes garnitúrában 15.990 ft-ért.

Polártakaróink akciós áron az Auchan áruházban

Kíváló minőségő takaróink az elkövetkező két hétben az Auchan áruház akciós kínálatában szerepelnek. Kétféle vastagságban (250g és 200g) ötféle színben kaphatók 1990 Ft-ért.

Megnyitottuk új webáruházunkat!

Hálószoba textil termékeinket már megvásárolhatja új webáruházunkban ahol a korszerűbb szűrők használatával könnyedén megtalálhatja az ön számára érdekes termékeinket. Ezen oldalunkon a továbbiakban csak sajátmárkás termékeink lesznek elérhetők.

Megnézem azt az új webáruházat

Új címünk

Az elmúlt két év alatt alaposan bővült termékkörünk, így szükségessé vált irodát váltanunk. Szerencsére a költözést "épületen belül" sikerült megoldanunk, így irodánk továbbra is a HOME CENTER területén található, de immáron a D/8 üzlethelyiségben vagyunk megtalálhatók.