Online tallozó

Újabb tippek hálószobánk berendezéséhez

A hálószoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége. Ide húzódunk vissza, amikor nyugodtan szeretnénk pihenni vagy csak egy kis meghittségre, egyedüllétre vágyunk. Ahhoz, hogy ez a szoba tökéletesen megfelelhessen minden igényünknek szükségünk van egy kis merészségre is. Ha meg tudjuk csillogtatni egyéniségünket a hálónkon keresztül is, igazán otthonos és kellemes miliőt varázsolhatunk a szobába.

Színekkel segíthetjük a pihentető alvást

Egy 2013-as kétezer hálószobát vizsgáló tanulmányból kiderült, hogy mely színek segíti a nyugodt alvást. A tanulmányból kiderült, hogy akik kékre festették a hálószobájukat majdnem nyolc órás alvással is dicsekedtek. Mi is jut eszünkbe a kék színről? Azon kívül, hogy az idei tavaszi-nyári divatszínek egyike, a nyugalomra, a békességre és a tisztaságra asszociálunk a legtöbben.

Bemutatják a világ egyetlen aranyszínű póktextiljét

A világ egyetlen, természettől fogva aranyszínben pompázó textiljét, egy ritka, pókselyemből készített szövetet mutatnak be jövő januártól a londoni Victoria and Albert Museumban.

A világ legdrágább ágyneműje

A legjobb gyapjúból rendelésre, kézzel készül az aranyfonállal átszőtt ágynemű. Kizárólag a leggazdagabbaknak, akiknek akár még befektetésnek is jó lehet. És ki ne szeretne befeküdni a befektetésébe?

Igényesség otthonodban. Az abroszod árulkodó jel, Rólad!

Manapság kicsit ritkul az abroszok használata, pedig jelentőségteljes képet adhat a lakásról és önmagunkról a hozzánk látogató számára. Fontos, hogy mintája és színei harmóniában legyenek a többi berendezési tárggyal.