Hotel textil

Hotel párna

A szállásadók esetében a legnagyobb igénybevételnek kitett termékek közé tartoznak a párnák is, ezért a kívánatos alacsony költségek mellett a második legfontosabb paraméter az élettartam. Saját gyártású párnáink mind az élettartam, mind pedig a költségek tekintetében ideális választás a hosszútávon gondolkozó üzemeltetők számára is.

A szilikonizált töltőanyaggal töltött párnák mosógépben is moshatók, teljesen csomósodás mentesek, antiallergének, mindamellett tökéletes alváskomfortot biztosítanak. Steppelt és nem steppelt változatban, különböző töltet mennyiséggel is elérhetők.

Hotel paplan

Paplanjaink tekintetében strapabírás szempontjából sem kell kompromisszumot kötnie, legolcsóbb, legegyszerűbb termékünk is jól tűri az igénybevételt. A kempingek számára ajánlott Vetex paplantól az ötcsillagos szállodák számára kínált, kiváló minőségű pehelypaplanig terjedő kínálatunkban biztosan megtalálja az Ön számára legideálisabb terméket.

Hotel ágyneműhuzat

Hotelek számára készült kollekciónkat a higiéniai követelményeknek megfelelő minőségű, színvilágú és magas igénybevételt is jól bíró anyagokból gyártatjuk. Termékportfóliónkban a szállodai besorolásokat is figyelembe vesszük, ezért a három, négy és ötcsillagos hotelek számára minőségi igényeik alapján különböző termékeket kínálunk.

Frottír termékek

Ezen a területen is óriási a kínálat, ennek ellenére nem olyan könnyű megtalálni azt a terméket, amely számunkra a legmegfelelőbb. A törölköző kiválasztása során három szempontot veszünk figyelembe általában: színvilág, nedvszívó képesség és ár.